Keramik events

Vil du prøve at lave keramik? Uni Krea tilbyder keramik events, hvor du kan skabe dine egne UNIkke KREAtioner.

Hvad er Uni Krea?
Uni Krea er en pop-up event virksomhed, der specialiserer sig i at afholde keramik events. Vores mission er at gøre keramik mere tilgængeligt og processen mere overskuelig for vores deltagere. Vi ønsker at skabe enestående og mindeværdige oplevelser, hvor vores deltagere kan slippe deres kreativitet løs og lade deres kunstneriske visioner tage form i leret.

Vores keramik events er designet til at være sjove, inspirerende og inkluderende for alle. Uanset om du er en erfaren keramiker eller aldrig har prøvet det før. Vores dygtige instruktører vil guide dig gennem hele processen og sikre, at du får den nødvendige støtte og vejledning undervejs. Vi anbefaler dog, at børn er mindst 12 år gamle eller kreative, hvis de har lyst til at deltage.
Hvad kan du forvente?
Når du deltager i vores keramik events, får du mulighed for at skabe dine egne unikke keramiske kreationer. Et kan være alt fra kopper til skulpturer. Vores instruktører guider dig gennem processen, uanset om du er nybegynder eller erfaren keramiker. Du får alt det ler du har brug for, og en introduktion til håndformning samt vejledning under hele eventet. I løbet af cirka 2,5 timer kan du skabe op til 3 kreationer, som vi brænder færdige. Vælg din favorit glasurfarve, og efter fire uger vil dine kunstværker være klar til afhentning.
Tilmelding til vores events er nemt og enkelt. Du kan finde alle vores kommende begivenheder og tilmeldings information på vores Linktree. Vi opdaterer løbende med nye arrangementer, så sørg for at holde øje med vores side for at være blandt de første til at sikre dine billetter. Du kan også følge vores Instagram, hvor vi oftest opdaterer. Uni Krea's instagram

Private og Firma Events
Vi tilbyder også private og firma events, hvor du kan nyde en eksklusiv og skræddersyet keramikoplevelse sammen med dine venner, familie eller kolleger. Hvis du er interesseret i at arrangere en privat eller firma event, er du velkommen til at kontakte os på emma@unikrea.info for at få mere information og booking.