Om By Brown

Mit navn er Emma Brown, og jeg er en ung studerende med en passion for keramik. Jeg kalder mig selv en kreativ iværksætter, men hele min rejse med keramik begyndte på Eriksminde Efterskole i 2016. Morgenrutinen på efterskolen var at gå forbi værkstedet og tjekke, om ovnen var nede i temperatur, før jeg spiste morgenmad.
Eriksminde efterskole
Jeg har altid været kreativ og elsker at skabe ting, som andre også kan glæde sig over. Der er noget særligt ved at forme ler og se det forvandles til smukke, funktionelle hverdags kunstværker. For mig er det bedste at drikke kaffe af en lækker keramikkop, som jeg selv har skabt - det tilføjer lidt ekstra glæde til hverdagen.

Jeg er selv bosat i Aarhus, men har et mini-værksted ude i Egå, hvor der kun lige er plads til en ovn og en drejeskive. Min drøm er at etablere mit eget kreative værksted, et sted hvor alle, uanset erfaring, kan udforske og lære grundteknikkerne inden for keramikken. Jeg ønsker at skabe et inkluderende værksted, hvor man kan lade kreativiteten blomstre og opdage glæden ved at skabe noget helt unikt, som kan holde i mange generationer.
 
Ved at købe noget hos mig, støtter du denne drøm!
Det lille værksted
Gennem min Instagram-profil, By Brown, deler jeg stolt mine kreationer og dokumenterer mit arbejde inden for keramikkens verden, men også om hvordan det er at være ung iværksætter. 
Udover at dele min passion gennem sociale medier, elsker jeg at undervise. Jeg elsker at se glæden i folks øjne, når de lykkes! Jeg underviser hos LOF, på Daghøjskolen i Aarhus, i Randers, på Underværkets keramikværksted i drejekurser og gennem min egen keramik-eventvirksomhed, Uni Krea. Du kan også møde mig på keramikværkstedet på Godsbanen, hvor jeg er frivillig og vikar.

Hvis du er interesseret i et kursus af den ene eller anden slags, er du altid velkommen til at skrive til mig!
Jeg ser frem til at fortsætte min rejse med keramik og glæder mig til at se, hvor det bringer mig hen. Tak fordi du besøger By Brown, og jeg håber, at du finder inspiration og glæde i mine kreationer.

Kærlig hilsen